duminică, 30 decembrie 2012

2012 si electronistiiLa cumpana dintre ani se cuvine sa vorbim despre realizari, impliniri, sa ne intrebam ce-a fost bine, ce greseli am facut, sa stabilim noi obiective. Pentru ca adesea imi petrec, virtual vorbind, mai mult timp din zi cu electronistii decat cu familia, m-am intrebat care ar fi pentru mine Electronistul anului 2012? Din punct de vedere profesional, al conduitei morale, al amicitiei, al ajutorului primit pe grup sau forum, al sprijinului moral atunci cand am avut o problema...
Vad in asta o provocare, pentru ca fiecare dintre colegii de grup (Depanare, Decodare) sau forum imi sunt, cel putin din punctul meu de vedere, prieteni si ar fi greu sa fac o separare bun-rau.
Din acest motiv, va rog sa nominalizati cel putin o persoana, electronist (de preferinta membru pe grupuri sau forum), care pentru dumneavoastra a insemnat ceva in 2012 (profesional sau social). 
Nume si motivul. De exemplu:
- X Y - pentru ca mi-a zambit atunci cand eram suparat
- S T - m-a ajutat intr-o problema tehnica
- V W - a fost promt si serios la o tranzactie
...
Vreau sa luati in serios aceste nominalizari. Urmeaza sa facem un sondaj pentru a alege impreuna Electronistul anului 2012. 
Ma ajutati?
Multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu