miercuri, 16 octombrie 2019

Schimbari in grupurile Yahoo






Yahoo a luat decizia de a nu mai permite utilizatorilor să încarce conținut pe site-ul grupurilor Yahoo. Începând cu 21 octombrie 2019, nu veți mai putea încărca conținut pe site, iar din 14 decembrie 2019, tot conținutul postat anterior pe site va fi eliminat definitiv. Până la această dată puteți salva orice fisier încărcat.


Ce caracteristici vor dispărea?
- Fișiere
- Sondaje
- Link-uri
- Fotografii
- Dosare
- Calendar
- Bază de date
- Fișiere atașate
- Conversaţii
- Actualizări prin e-mail
- Rezumat de mesaje
- Istoricul mesajelor

Ce se va întâmpla cu site-ul?
Site-ul Yahoo Groups va continua să existe, cu toate acestea, toate grupurile publice vor fi făcute private sau restricționate. Orice membru nou al grupului va trebui să solicite o invitație sau să fie invitat de un administrator. Administratorii vor putea în continuare să gestioneze diverse setări de grup, deși unele funcționalități vor fi limitate.

Ce se va întâmpla pe 21 octombrie?
Din 21 octombrie nu veți mai putea încărca niciun conținut pe site. Pentru a partaja informațiile cu membrii grupurilor dvs., veți putea continua să o faceți prin e-mail.

Cum pot păstra conținutul grupurilor mele Yahoo?
Fotografiile și fișierele pot fi salvate chiar de pe site-ul Yahoo Groups sau puteți descărca datele dvs. din Tabloul de bord pentru confidențialitate . 

Voi putea folosi Yahoo Groups în continuare?
Veți putea totuși să comunicați cu grupurile dvs. prin e-mail și să căutați grupuri private pe site. În plus, administratorii vor continua să aibă acces limitat la setările grupului și la instrumentele de administrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu