miercuri, 2 decembrie 2020

Bye DEPANARE, welcome e-DEPANARE!

 


După mai bine de 14 ani de activitate, DEPANARE, cel mai mare grup al electroniștilor depanatori din România, se va închide în 15 decembrie 2020, ca urmare a deciziei Yahoo de a renunța la furnizarea acestui serviciu. 
Depanare a fost înființat în 5 mai 2006. De atunci am crescut continuu, ajungând la aproape 800 membri (771, 02.12.2020). În timp, Yahoo Groups a distribuit aproape 5000 de mesaje lunar. 
Cu ajutorul comunității am socializat, ne-am perfecționat, am reparat și recondiționat electronice de larg consum, contribuind astfel la satisfacerea clienților cât și la bunăstarea familiilor noastre. În același timp, am contribuit la micșorarea cantității de deșeuri electrice și electronice, prin reintroducerea în uz a aparatelor reparate, motiv pentru care am sperat că statul va încuraja activitățile de reparare, prin introducerea unor măsuri fiscale care să ajute firmele de depanare. 

Familia DEPANARE rămâne în continuare unită! Comunitatea depanatorilor electroniști din România are deja o nouă "casă", grupul e-DEPANARE, găzduit de Google Groups. 

Să auzim de bine!

Costin, 
Administrator grup

Un comentariu:

  1. In cursul zilei de astazi... s-a dus!
    Ii asteptam pe cei interesati pe grupul e-Depanare: https://groups.google.com/g/e-depanare

    RăspundețiȘtergere